Szűrés

A(z) IFA 2013 kulcsszót tartalmazó cikkek

Bemutatkozott az izgalmas Galaxy trió: Note 3, Note 10.1 2014 Edition és Gear

2013. szeptember 5. -

A Samsung lerántotta a leplet legújabb okostelefon-tablet hibridjéről, a Galaxy Note 10.1 táblagép továbbfejlesztett kiadásáról, illetve a várva várt Galaxy Gear okos karóráról is. Lássuk, mit tudnak az újdonságok!

Tovább

Full HD kijelzővel támad az ASUS Fonepad Note 6

2013. szeptember 5. -

Az IFA 2013 szakkiállítás során hullott le a lepel az ASUS új phablet készülékéről, mely a Fonepad Note 6 nevet kapta. Az Intel Atom processzorral, kapacitív tollal és 3G modemmel felvértezett újdonság legizgalmasabb eleme az előlapján elterülő, 6 hüvelykes kijelző, mely Full HD felbontással büszkélkedhet.

Tovább

Atom meghajtással jön az új ASUS Fonepad 7

2013. szeptember 5. -

Az ASUS tegnapi sajtóeseményén mutatta be az új, Intel Atom processzorral meghajtott és HSPA+ modemmel felvértezett Fonepad 7 készülékét. A 7 hüvelykes androidos gép továbbfejlesztett változatából nem hiányoznak a telefonoknál megszokott funkciók, ám azokat rendhagyó módon egy táblagépre szabott képernyőn használhatjuk.

Tovább

Vízálló okostelefon korszakalkotó kamerával – Sony Xperia Z1

2013. szeptember 5. -

A Sony az IFA szakiiállításon mutatta be Xperia Z1 okostelefonját, amely nem csak vízálló mivoltával verseng a felhasználók kegyeiért, hanem mindez korszakalkotó kameraélménnyel párosul.

Tovább